Gym

Gym


Vårt gym är luftigt och fräscht med modern utrustning för all typ av träning, Funktionella ytor med massor av träningsmöjligheter blandas med fria vikter, löpband, cyklar, crosstrainers, roddmaskiner och en maskinpark av högsta klass. 


Det är enkelt att bli medlem hos oss och vi erbjuder riktigt bra träningsmöjligheter till ett bra pris. Vi erbjuder träning dygnet runt så det finns alltid tid till ett träningspass.

Gruppträning


Vi har precis påbörjat bygga upp vårt gruppträningsutbud. Vi smyger igång fler och fler pass efterhand kunderna får upp ögongen för nya träningsformer.


Den viktigaste ingrediensen är att hitta rätt instruktörer för att hålla högsta kvalitet som ger träningsupplevelser utöver det vanliga. För det är exakt det som vi tycker att gruppträning skall vara. Träning som som motiverar dig länge och som får dig att komma tillbaka hela tiden.


Schema för gruppträning på Padel & Gym


Medlemsskap


Priser


Det ska vara enkelt att träna. Hos oss på Padel & Gym ingår både gym och gruppträning i medlemskapet. Vi har inga separata inskrivningsavgifter, du betalar helt enkelt bara för att träna och kan välja att betala månadsvis eller för hela året.


Vårt vanligaste medlemskap kostar 359 kr/mån, betalas månadsvis via Wondr. 
Du kan träna dygnet runt, har ingen längre bindningstid, enbart 3 mån uppsägningstid.(gäller ej kampanjer)


Vill man kombinera gym med padel så erbjuder vi även ett medlemskap som ger dig riktigt bra möjligheter och många förmåner. Då köper du vårt Premium som kostar 729 kr/mån (12 mån) och får fri tillgång till både gym och padel. 

PT


Det är viktigt att du når dina mål.....


Få hjälp att hitta vägen och nå dina mål! För dig som vill ha ut lite extra av din träning, boka ett möte med någon av våra personliga tränare. Oavsett utgångsläge kan en personlig tränare vara nyckeln till att du når ditt individuella mål.


En Personlig Tränare utgår från dina förutsättningar och dina behov. Du kommer få all coachning du behöver för att du ska träna på rätt sätt mot dina mål och behov.