Padel

Boka bana


Det är enkelt att boka padel. Det enda du behöver göra är att skapa ett konto på Matchi, du väljer Padel & Gym som favorit och sedan är det fritt fram att boka.


Vi tar ingen extra avgift för att du ska vara padelmedlem utan du betalar för det du bokar och spelar. När du bokar din tid via Matchi.se får du en kod som används vid ingången för att släppas in i anläggningen. Den bokade banan tänds innan bokningen och släcks när tiden är slut. 


Är du nybörjare och vill lära dig mer om padel,, kanske är ni ett gäng som vill börja spela, lära er regler, tips eller kanske boka en tid med en padeltränare. Tveka inte att kontakta oss. Vi syr ihop en lösning...


info@padelogym.se

Träning


Är du sugen på att träna padel, utveckla ditt spel eller kanske är du helt ny i i padelns förtrollade värld.


Vi erbjuder padelträning både i grupp och individuellt. Du kan vara själv och ni kan vara upp till 4 personer med en prisbild efter hur många ni är och hur många timmar ni vill träna. Vi har förslag på upplägg men man kan även bestämma själv hur träningen ska läggas upp. 


Kontakta oss för mer info

Premium


Vi erbjduer ett unikt medlemskap som vi kallar Premium, där vi ger dig hela anläggningen till ett fantastiskt pris. I månadsavgiften på 729 kr ingår fri tillgång till padel, gym och gruppträning. Premiummedlemskapet löper över 12 månader och kan betalas både via prenumeration och kort/kontant. 


Vi har kryddat detta medlemskap med en mängd rabatter och förmåner. Bland annat har man som premiummedlem 50% rabatt på Ligaspelet, bra rabatt på andra tävlingar, förmånliga rabatter i shopen osv.


För mer information kontakta någon i personalen.

Priser


Vardagar 05.00-17.00 200:-/timme

Vardagar 17.00-24.00 380:-/timme

Lördagar-Söndagar 05.00-24.00 360:-/timme


Rack finns att hyra i vår varuatomat för 40:-/rack

Bollar finns att köpa i vår varuautomat 80:-/rör

Ligaspel


Vi är stolta över vårt ligaspel, som idag består av 7 herrdivisioner och 3 damdivisioner, med 6 lag i varje division. Varje vecka spelas många heta matcher och hallen sjuder av spänning. 


Vill du vara med i P&G ligaspel, anmäl ditt intresse via mail. Vi sätter upp ert lag på kölistan. Vi startar gärna fler divisioner löpande vid intresse. 


Vi kör 3 omgångar under vårsäsong och 3 omgångar under höstsäsong, med upp och nerflyttning som sig bör. En omgång kostar 1 400 kr/lag, (700 kr/person), Premiummedlemmar har 50% rabatt på ligaspelet.